17. - 19. april 2018 på Norges Varemesse – Lillestrøm

I april 2018 skal vi samle utstyrleverandører, produsenter og produkteiere på Norges Varemesse for å skape den største og råeste nettverks- og læringsarenaen industrien i Norge har opplevd. Her vil du få oppleve fremtidens løsninger i praksis samt delta på banebrytende kurs og konferanser, og utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer. Vi satser på ungdommen og kommer med en rekke tilbud for dem.

Vi skal ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering, og vi vil vise frem de tøffeste maskinene og løsningene innenfor prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted.

Hvis din bedrift skal delta på kun ett arrangement i 2018, her får du det beste utbyttet! 

Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft, og i vårt Innovation corner vil du kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet av roboter, 3D-printere og hybridmaskiner. Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen.

Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet, og vi ønsker å vise at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for din bedrift. I vårt green corner vil du finne utstillere som viser hvordan du kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.

For første gang i Norge vil de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien gå sammen om å skape industriens viktigste arena,
SMART industri med kurs og seminarer, konferanser, årsmøter, åpne medlemsmøter, og maskin og utstyrsmesse. Alt samlet på et sted.

Foreningene vil tilby konferanser og kurs innenfor sine områder, samtidig som Norges største verkstedindustrimesse går av stabelen. Kursrekkene vil bestå av både korte, praktiske sesjoner som er åpen og gratis for deltagere på konferanser eller messen, og kvalifiserende eller fagkurs som normalt tilbys gjennom foreningene.

Vi skiller oss ut som den eneste arrangøren i Norge som virkelig viser hva som er mulig – ikke bare prater om det!

Sett av uke 16 allerede nå, følg med og VIT HVA SOM SKJER