Migatronic er en av verdens ledende sveisemaskinprodusenter. Vi lever av å produsere og selge sveisemaskiner i alle segmenter fra privat til tung industri. I tillegg til å produsere sveisemaskiner bygger vi standard robotceller (CoWelder) med roboter fra Universal Robots. Her har vi egen produksjonslinje og har til i dag solgt flere hundre anlegg rundt om i verden.

Migatronic var således den først i markedet som bygget, og fikk CE merket en sveiserobot med UR robot montert.

Migatronic har også en egen automasjonsavdeling, Migatronic Automation. Migatronic Automation spesialiserer seg på å spesial bygge robotceller etter kundens ønske, hovedsakelig til sveising, men håndtering er også en oppgave robotene våre håndterer.

Migatronic har gjennom sin 50 år lange eksistens bygget et sterkt fundament, noe som har resultert i at vi har doblet vår omsetning i Norge de siste 6 årene. Det satses sterkt på utvikling på fabrikken vår i Danmark noe som garantert vil sikre oss den sterke posisjonen i årene fremover.  

Hva skal vi vise på SMART industri?

Vi kommer til å vise sveisemaskiner for sveising av Mig/Mag Tig og MMA, samt at vi har med oss en CoWelder sveiserobot som skal være aktiv under messa. I tillegg kommer vi til å vise «Smart Tool». En funksjon på CoWelder som gjør det mye enklere å programmere.

Hvorfor ønsker vi å delta på messa?

Det har gjennom pandemien vær umulig å holde messer og vi har nærmest sittet på hvert vårt hjemmekontor og jobbet alene. Vi tror mange har lyst å komme seg litt ut å kikke på hva som har skjedd i denne perioden, og da er det litt vår oppgave å gjøre dette til en spennende og innholdsrik opplevelse. Samtidig så har vi mange spennende produkter som er utviklet gjennom pandemien, og dette ønske r vi selvfølgelig å vide.

Noe vi ønsker å oppfordre norsk industri til:

Vi ønsker at norsk industri skal investere i utstyr og personell for å møte den sterke konkurransen vi har fra utlandet. Vi vet vi har mange dyktige medarbeidere rundt om i bedriftene, og vi står med et ansvar for å motivere og bakke opp ungdommen til å søke seg inn i norsk industri. Vi tror på norsk industri, vi må bare prøve å komme litt mer frempå slik at det fortsatt er lønnsomt å drive firma i Norge. Så får vi håpe at dem som styrer dette landet tar sitt ansvar alvorlig.

Vi sees på SMART industri 23.-25. mai 2022 – Norges Varemesse i Lillestrøm

NOVA Spektrum, tidligere Norges Varemesse

Migatronic logo