SMART industri har tatt en prat med Annette Anfinnsen fra Robotic Innovation om hennes fantastiske reise de siste årene.

«For at norsk industri skal holde seg konkurransedyktige, må de få ned personalkostnadene, og så må de også investere i forskjellige typer robotisering» sier Annette i intervjuet. Dette og mye mer hører du mer om i intervjuet.

HØR HELE INTERVJUET, klikk her, det er det verdt!

Du treffer henne også på SMART industri 2022
Annette mener at selv om man er mye i Teamsmøter om dagen, skal man ikke undervurdere å være ute og møte nettverket fysisk, både faglig og å møte kundene for å forstå deres utfordringer. Henne treffer du selvfølgelig på SMART industri, hvor hun gleder seg til å diskutere mer om robotisering og veien videre for norsk industri.

Se i praksis, klikk her, hva Annette snakker om i lydklippet

Postrute – Transport av deler fra varelager til 10 avdelinger.
Sjekk ut hvordan den mobile robot MIR500 kjører «smooth» i et hektisk dynamisk miljø med trucker, materialflyt og arbeidere.


Har du ikke booket din utstillerplass?
Dersom du har løsninger som kan bidra til å løfte norsk industri videre, så bør du definitivt vurdere en utstillerplass på messa. Her vil du møte mange potensielle kunder og samarbeidspartnere. Har du ikke booket din utstillerplass allerede? Grip anledningen her – se informasjon for utstillere