Saghuset Hesselberg AS
Medlem i: mgf logo

SAGHUSET Hesselberg AS er et ledende firma innen sageteknikk i Norge.

Firmaet spesialiserer seg på sageutstyr for norsk industri og er spesialister på kundetilpassede løsninger, hvor det aller siste innen styringer og smart fabrikk løsninger er integrert når maskinene er online til enhver tid. Helautomatiske løsninger for et stadig smartere og effektivt produksjonsbehov hos norske bedrifter, integrert med materialhåndtering, robot, vektstasjon og merking etc.

I tillegg til salg av komplette sageanlegg, markedsføres og selges det alle typer båndsagblader, bånd- og sirkelsag maskiner for alle behov, samt kjøleteknisk utstyr og kjemikalier.

SAGHUSET Hesselberg AS har landets største lagerlagte utvalg av båndsagblader og har de mest avanserte og nyeste maskiner for sveising, sliping og testing av båndsagblader, og sender til kunden samme dag ved bestilling før kl 1200.

SAGHUSET Hesselberg AS er idag eneimportør fra ledende produsenter som; DoALL båndsagblader, bånd og sirkelsager, materialhåndtering, skjærevæsker; ISTECH båndsager, komplette materialhåndteringssystemer og automatiske løsninger; IMET båndsager; KLAEGER vertikalbåndsager; PILOUS båndsager; TEMELSAN båndsager; TMJ båndsager og materialhåndteringssystemer; MEP bånd og sirkelsager; FEMI bærbare og små stasjonære båndsager i tillegg til CEA plasmaskjærere og TECNOROBOT robotisering og automasjon