Quality Lab AS

En vilje og et driv bak det hele Materialtestingsbransjen har mange aktører.nNoen store, noen små. Noen tilbyr tjenestene som en del av en større forretnings virksomhet, andre er mer spesialiserte. Felles for de fleste av dem er at de alle skryter over å være markedsledende, spisskompetente og tilbydere av moderne teknikker. Det skulle bare mangle. Fordi dersom man ikke er moderne, tilbyr oppdaterte verktøy og har ambisjoner om å være ledende, har man lite i denne bransjen å gjøre.

Vi i Quality Group vektlegger andre aspekter like tungt. Vi mener at gode kundeforhold og tillit skapes på et bredere grunnlag enn profesjonalitet alene. Høy faglig kompetanse og en kjærlighet for faget. Vi er stolte over at vi har blant markedets mest moderne maskinpark, men det er ikke det som gjør oss unike.

Det som gjør oss unike er guttene og jentene som gjør jobben. En gruppe mennesker med meget høy faglig kompetanse og en oppsiktsvekkende forkjærlighet for det vi gjør er det som skiller oss ut. Det er det som gjør at våre kunder, fra de minste enkeltmannsforetak til de største oljeserviceselskapene, kommer tilbake gang etter gang.

Det er kombinasjonen av topp moderne utstyr, topp kvalifiserte fagfolk, personlig engasjement og gode kunde dialoger som gjør oss til en foretrukken partner.

Det handler om trygghet. Trygghet på at vi skrider til verket med faglig stolthet som drivkraft. Trygghet på at arbeidet vi utfører, testene vi gjør og resultatene vi leverer er i tråd med og helst over forventning. Quality Group står for trygghet. Før, under og etter vi utfører våre tjenester med høyest presisjon og kvalitet.