BN Norge AS

BN NORGE AS leverer vernesko, innleggsåler og arbeids-sokker av ypperste kvalitet fra den tradisjonsrike kvalitetsprodusenten, Bata Industrials i Holland.

Vi er strategisk lokalisert i Ålesund blant en rekke industrier med stort behov for variert sikkerhets utstyr. Lokasjonen gir oss nærhet og innblikk i den varierte bredden av Norsk industri.

Fra vårt lager tilbyr vi rask levering og god logistikk, lokalt og nasjonalt. Med et bredt sortiment dekker vi de fleste behov med fokus på kvalitet, komfort, helse og design.

Vi lytter til brukerne og deres behov for å gjøre hverdagen bedre.

Stort spekter av komfortable, luftige og lette vernesko med godt grep i alle sikkerhetsklasser. Varme, vanntette, høge og lave for vintersesongen.

Vi vet hva som bidrar til en bedre hverdag for deg og dine medarbeidere. Vårt fokus er å levere vernesko som bidrar gjennom alle årstider med økt komfort, sikkerhet og helse i en hektisk og krevende arbeidshverdag.

Gjennom vårt samarbeid med Bata Industrials har vi tilgang til kvalitets vernesko for det norske markedet.

Selskapet har sterkt fokus på helse gjennom utstrakt samarbeid med forskere og egen testing. Dette har blant annet resultert i “walkline teknologien” som gjør Bata til en trendsetter i bransjen. Selskapets produkter er idag representert world wide.

Medutstiller: Bata Industrials