ABC-Maskin AS
Medlem i: mgf logo

ABC-Maskin tilbyr maskiner og utstyr for fresing, dreiing, saging, boring, lapping og måling fra noen av verdens fremste produsenter, som gir effektiv, økonomisk og forutsigbar produksjon.

ABC-Maskin er importør for ledende merker som DATRON, FERRARI, JESSEY, JOHNFORD, KEMET, UNIGRIND, MICOTEST og MPTEC, for å nevne noen.

På messen presenterer ABC-Maskin DATRONs SMART MANUFACTURING SOLUTIONS med demokjøring i den revolusjonerende og prisbelønnede CNC-fresen DATRON neo – et «stjerneskudd» av en liten høyhastighetsfres.
DATRON neo er utstyret med DATRON Next Plug-and-Play-styring og DATRONs eget høyhastighetsverktøy – En unik kombinasjon! DATRON neo er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer, en ekte allrounder for småserier og prototyping, en fleksibel maskineringsløsning for både effektive produksjonsbedrifter og prototype-bedrifter.

ABC-Maskin ble etablert i 1983, er Achilles-godkjent leverandør til olje- og gassindustrien, medlem av MGF, Renas og Grønt Punkt. De er, og har gjennom en årrekke, vært ratet av Bisnode Dun & Bradstreet til AAA-kredittverdighet – en ekstra trygghet for deg som kunde og samarbeidspartner.