13. –15. april 2021 åpnes dørene til andre utgave av SMART industri.
Da samler vi igjen utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere på Norges Varemesse for å skape en nettverks- og læringsarena for den norske industrien. Vi i Maskingrossisternes Forening (MGF) erfarte etter 2018-utgaven av SMART industri at det er både ønske og behov i industrien for et felles industritreff.

– Vi samarbeider med Norges Varemesse for å utvikle konseptet videre, sier Tone L. Grøstad, direktør i Maskingrossisternes Forening. Hun forteller at MGF er i samtaler med aktuelle aktører for å skape en møteplass for hele industrien. – 2018 var starten på noe nytt og spennende og 2021-utgaven av SMART industri skal bli noe mye mer, sier hun.

På SMART industri i 2021 legges det opp til at du skal få oppleve fremtidens løsninger i praksis, delta på banebrytende kurs og konferanser og utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer. Det satses på ungdommen og det vil være en rekke tilbud for dem.

Industritreffet vil også denne gang ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering. Du vil få se de nyeste maskinene og løsningene for din bedrift, og det vil bli lagt vekt på bærekraftige løsninger. Vi er helt sikre på at ved å bruke digitalisering, teknologi og riktige materialer får bedriften et stort konkurransefortrinn, samtidig som man blir en miljøvinner.

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.h.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, gleder seg til å ønske utstillere og besøkende velkommen til SMART industri på Norges Varemesse i 2021.

– Vi har lang erfaring fra tidligere med å arrangere industrimesse hos oss og vi var veldig glad for å få SMART industri til oss i 2018, sier Trond Andersen, kundedirektør hos Norges Varemesse. Han forteller at alt legges til rette for et vellykket industritreff i hallene på messearenaen i 2021.

Industritreffet SMART industri arrangeres av Maskingrossisternes Forening og viktige samarbeidspartnere.

Arrangementet dekker alle områder industribedrifter trenger for å sikre seg konkurransekraft inn i fremtiden.

Sett av 13. – 15. april 2021 allerede nå.

Messen er på grunn av pandemien flyttet til 23. – 25. mai 2022. Vi sees på SMART industri i Lillestrøm.