Det er vel få innen mekanisk verksted industri i Norge som ikke har vært innom P. Meidell. Denne våren fyller Meidell 130 år! Vi tok en prat med daglig leder, Asgeir Bakken.

Hva tror du ligger bak suksessen av å ha overlevd i bransjen i 130 år?
Fagkunnskapen, god service og riktige produkter er Meidell-faktorer for vår suksess.

Med andre ord så har dere utviklet dere i tråd med behovene i markedet og tilpasset dere kundenes behov?
Helt korrekt. Sagbearbeiding har vi holdt på med helt siden 1891, men i forbindelse med oljefunnene i Nordsjøen, dreide vi i løpet av få år fokus fra treindustri til metallindustri. Senere har vi utvidet både sortimentet og kompetansen vår, slik at vi i dag er en mer komplett leverandør til kundene i de segmentene vi opererer.

Hva ser du mest frem til med å kunne være på messer igjen?
Vi GLEDER oss til å treffe bransjefolk! 😊

Hva tror du er det viktigste som har skjedd i bransjen siden forrige messe i 2018?
Jeg tror vel egentlig det har vært mer evolusjon enn revolusjon. Ser man bort fra konjunkturer og pandemi-effekter så synes jeg i bunn og grunn at markedet/bransjen er ganske lik gjennom disse 3 årene.

Hvorfor er du med på SMART industri?
Vi skal på SMART industri fordi vi ønsker å bidra til å lage en spennende nasjonal arena for norsk metallbearbeidende industri.

– – – o – – –

P. Meidell er et av de eldste medlemmene av Maskingrossisternes Forening (stiftet i 1913) og de har deltatt på alle våre messer, den første i 1951 på Norges Varemesse, Sjølyst i Oslo.
Neste messe er SMART industri 23. – 25. mai 2022 på Norges Varemesse i Lillestrøm