Odd Myklebust

I bunn og grunn så er Industri 4.0 bare en refleksjon av det som ellers skjer i samfunnet. Det er utviklingen som skjer når man tar i bruk de tekniske løsningene som er tilgjengelig via internett og digitale verktøy for kommunikasjon.

Mens de 3 første industrielle revolusjonene i hovedsak utviklet seg innen de industrielle samfunn, så er den fjerde industrielle revolusjonen med industri 4.0, noe som omfavner alt! Det er noe som skjer i hele samfunnet.

Vi har sluttet å skrive brev, vi sender epost. Vi bestiller flybilletter på internett og scanner boarding kortet på telefonen. Det er den samme teknologien med mulighet for kommunikasjon som også skjer i industrien. 

HVA BETYR DET FOR DIN BEDRIFT?

SMART industri tok en morgenkaffe med Odd Myklebust fra SINTEF for å demystifisere hva Industri 4.0 er, og hvordan bruken av digitalisering kan øke bedrifters konkurransekraft. Dette og mye mer hører du om i lydlenken under.

 HØR HELE INTERVJUET, klikk her, det er vel verdt det?

«Digitalisering er noe som skjer over tid, steg for steg. Det mange bedrifter gjør feil er å tro at de skal svelge over hele pakken på en gang, i stedt for å se på hvilke prosesser og/eller tjenester som kan forbedres og da gjøre det gjennom digitalisering», sier Odd. 

Odd kommer vi til å høre og se mer av! Her er det muligheter for en hel kompetanse dag. Vi holder deg informert!

Les flere saker om «Veien til messa»


Har du booket din utstillerplass?

Dersom du har løsninger som kan bidra til å løfte norsk industri videre, så bør du definitivt vurdere en utstillerplass på messa. Her vil du møte mange potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Har du ikke booket din utstillerplass allerede så grip anledningen – nysgjerrig på mer informasjon?

Vi sees på SMART industri 23.-25. mai 2022 på Norges Varemesse i Lillestrøm