SMART industri 23. – 25. mai 2022

Annerledesåret 2020 ligger bak oss, vi er godt inne i endringsåret 2021, og vi tar fatt på veien videre. Oppkjøringen til den nasjonale møteplassen har startet, vi er lei av digitale møter, og mer enn noen gang ser vi frem til å samle aktørene i den norsk industrien.

Har du ikke satt av den nye datoen i kalenderen din? Gjør det nå!
Vi møttes sist i 2018 og innen industrien skjer det enormt mye på fire år. For at norsk industri skal henge med i utviklingen er det viktig å komme sammen for å utveksle kompetanse og erfaringer, samt inngå nye strategiske samarbeid. Hva trenger din bedrift for å vinne jobbene det konkurreres om?

VÆR DER DET SKJER!
Dersom du har løsninger som kan bidra til å løfte norsk industri videre, så bør du definitivt vurdere en utstillerplass på messa. Her vil du møte mange potensielle kunder og samarbeidspartnere. Har du ikke booket din utstillerplass allerede? Grip anledningen her: BOOK utstillerplass  

Veien mot messa!

I løpet av det kommende året skal vi prate med mange spennende mennesker innenfor de fleste delene av produksjonsprosessen. Vi skal grave litt i hva som gjør norsk industri smart og innovativ.

Annette Anfinnsen


Først ut er et videomøte med Annette Anfinnsen fra ROBOTIC INNOVATION om temaet:
Hvordan bidrar robotisering til å løfte industrien i Norge i tiden fremover.

Følg oss og få med deg spennende innslag i tiden fremover – vi sees på Lillestrøm i mai 2022!