NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse) formidler billetter og varer i interne arrangement på vegne av SMART industri.

Din GRATIS billett er en handel mellom deg som kjøper og SMART industri som arrangør.
Ved kjøp av gratisbillett aksepterer du at vi kan sende deg informasjon om SMART industri, også fremtidige messer.

Levering av GRATIS billetter
Gratisbilletter blir tilgjengeliggjort ved utsending av billetter for hele ordren med e-post. Gratisbilletter vil bli sendt til den e-postadressen som ble oppgitt da du bestilte billettene dine. I tillegg opprettes det en brukerprofil hvor man til enhver tid kan finne, administrere og skrive ut gratisbilletter. Dersom man behøver assistanse med å finne igjen billettene på profilen, kontakt arrangementets billettansvarlige.

Hvordan endre brukerinformasjon
Du kan registrere deg på vår nettside ved å opprette en brukerkonto når du kjøper en billett online. Når du har fullført din registrering vil du motta en bekreftelse og dine billetter på e-post fra oss. I denne e-posten finner du en internettadresse som du kan benytte til å endre dine personlige opplysninger dersom du måtte ønske det.

Vilkår for bruk
Vær oppmerksom på følgende: Ved å bruke eller besøke denne siden aksepterer du våre vilkår for bruk. NOVA Spektrum forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene. Hvis vilkårene brytes, kan NOVA Spektrum ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.

Fotografering
På våre arrangement tar vi bilder og video, og noe av dette materialet benyttes i markedsføring. Personer som ikke ønsker å komme med på bilder, bes om å gi seg tydelig til kjenne ovenfor fotografen.

Personvern
I forbindelse med bestillingen, godtar du at NOVA Spektrum kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. NOVA Spektrum vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Se full personvernerklæring her.