Hvorfor delta på SMART industri

Vi stilte spørsmålene til direktør Tone Lindberg Grøstad i Maskingrossisternes forening.

– På SMART industris utstilling kan besøkende se de nyeste trendene innenfor maskinering, sveising, robotisering, verktøy som øker effektiviteten og utrolig mange programvarer som bidrar til digitalisering. Utstillingen blir som en mini-EMO, hvor du kan se maskinene i arbeid og prøve de siste nyhetene i sveiselaben, sier Tone Lindberg Grøstad.
I tillegg til Norges største messe for industribedrifter, gir SMART industri bedriftene mulighet til å delta på mange arrangementer og kurs på ett og samme sted.
– Som tidligere industrileder fikk jeg ukentlig tilbud om å delta på arrangementer på mange ulike steder. På SMART industri kan man spare både tid og penger ved å delta på tre dager på Norges varemesse, sier Lindberg Grøstad.
Under SMART industri er det daglig en rekke kurs som er åpne for besøkende. Dette er kurs som gir kompetansepåfyll blant annet innenfor tegningslesning, dimensjons og toleranselære, måleteknikk og mye mer.
– Og så må vi jo trekke frem SMART sveis og SMART vedlikehold. Dette er to-dagers konferanser som har spennende foredragsholdere som er helt i front i sine fag, sier hun.

Dagsseminar og drop-in
SMART maskin er en konferanserekke med tre dagsseminar hvor man kan velge å delta på en ett eller flere.
– Konferansene er åpne for alle besøkende, men man må melde seg på for å sikre seg plass. Temaene for de tre dagene er materialteknologi, teknologi 4.0 og digitalisering og avansert produksjon, sier Grøstad Lindberg Lindberg Grøstad. Hun forteller videre at foredragsholderne kommer fra blant annet K-Tech, Sintef, NTTY, Digitalisering av hel fabrikk, Interconsult Norway, Field Made, DAMRC og IFE.
– Her er det bare å melde seg tidlig. for vi regner med fulle hus under disse dagene. Men husk at det også er en rekke drop-in-kurs fra hovedscenen. Disse er på 30 – 45 minutter og arrangeres alle tre dagene.

Og helt til slutt, bli med på meet & eat på onsdag kveld – her kan jeg garantere at du knytter nye kontakter fra hele bransjen, avslutter Tone Lindberg Grøstad.