Vi graver litt i hva som gjør industrien i Norge smart og innovativ – følg med!

—o0o—

TAKK for deltakelse

SMART industri ble en suksess

Det er viktig med en nasjonal møteplass for bransjen, kommenterer Trygve Køhn, daglig leder hos Køhn Tech AS.
Bedriftsleder i Aarbakke AS, Inge Brigt Aarbakke er enig:
– Denne messen ble veldig bra for våre fire datterselskaper, men også for Aarbakke AS. Vi fikk mange spennende kontakter, og jeg tror det hadde vært en ide å arrangere en underleverandørmesse samtidig med neste SMART industri.

SMART konferanseprogram

Konferanseprogram

SMART industri har et spennende og innholdsrikt program.
Alle konferansene har en tidsramme på to timer og vil bestå av:
* faglig innlegg
* interaksjon med salen
* avsluttes med en kaffekopp og mingling

Vi er klar for messe

PRESSEMELDING!

Sjelden har norske virksomheter hatt et så usikkert grunnlag å bygge sin strategi på, med økende priser og leveringstider og usikre markeder. SMART industri vil fokusere på hvordan norske virksomheter kan bruke digitalisering, robotisering og automatisering til å bli vinnere i en global konkurranse og hvordan homesourcing kan bli mer kostnadseffektiv for produkteiere.

Hva skal EIVA-SAFEX vise på SMART industri?

Ryktene sier det er litt av hvert, og i tillegg kan du få testet denne løftevognen. SMART industri er en spennende møteplass for industrien, og vi i EIVA-SAFEX ønsker å være utstiller for å vise frem våre produktnyheter til vårt leveringsprogram.

Migatronic skal på SMART industri, kommer du?

Vi kommer til å vise sveisemaskiner for sveising av Mig/Mag Tig og MMA, samt at vi har med oss en CoWelder sveiserobot som skal være aktiv under messa. I tillegg kommer vi til å vise «Smart Tool». En funksjon på CoWelder som gjør det mye enklere å programmere.

Arne-Hurlen SMART

Bransjefest meet & eat

Etter middagen blir det i år konsert med gruppen Stråmenn og Arne Hurlen (vokalist og låtskriver i Postgirobygget). Postgirobygget starter konsertsommeren helgen etter
SMART industri, så Arne kommer og varmer opp til turne sammen med oss.

Samarbeidet mellom robot og menneske

Den som kommer innom vår stand, vil oppleve samarbeidet mellom robot og menneske. Det er en helt spesiell opplevelse, og de som forsøker, kommer ofte tilbake og kjøper flere av oss. Nye muligheter åpner seg for den som prøver!

Svea

Hvert eneste tilbud blir spesialtilpasset

Man kan gjerne si at vi driver med skreddersøm av tilbud til mekanisk industri. Hvert eneste tilbud vi sender til kunder er spesialtilpasset, sier direktør Per Martin Bakken i SVEA Maskin.

Satsingen på industri 4.0 har skapt grønn omstilling

HTS Dynamics har blitt tydeligere på hva de er gode på, og så kuttet vekk noe av det andre de drev med. Det har gitt oss et skarpere fokus., sier sier CEO i HTS Dynamics, Anders N. Dahlgren.

Kameleon personer

Selvfølgelig er vi utstiller på SMART industri!

På SMART Industri synes vi det er viktig å vise frem praktiske løsninger på hvordan samarbeidende roboter kan hjelpe bedrifter å automatisere sin produksjon.

Vidar Nyhammer bilde

Skal vise veien til en sirkulær økonomi

Vidar Nyhammer er prosjektleder i Norwegian Circular Material Technology (NCMT).
NCMT jobber daglig for at plast- og komposittbransjen skal bli veivisere frem mot en sirkulær økonomi. Det vil de vise på messen, les hele saken

cobot i produksjonslinje

Cobot: Fremtidens industri sikres med roboter

«Cobot-professor» Julius Skulstad:
– Skal vi sikre industriproduksjon i norske bygder må vi ta i bruk coboter og industriroboter for å kunne være med i konkurransen med utlandet, les hele saken

Inge Brikt Aarbakke

Smart factory gir penger i kassa

Oppkobling av Aarbakkes nye system skal være unnagjort på bare èn dag før man kan starte å samle data. Det er da det begynner og det gir en enorm besparelse, les hele saken

Kaspo Maskin på SMART industri

På messe med Kaspo Maskin

Det er godt å være i gang igjen. Skal vi fortsette å ha industri i Norge tror vi i Kaspo Maskin at slike messer er en god mulighet for å fremme bransjens produkter, les hele saken

Meidell har levert i 130 år

Det er vel få innen mekanisk verksted industri i Norge som ikke har vært innom P. Meidell.
Denne våren fyller Meidell 130 år! Vi tok en prat med daglig leder, Asgeir Bakke, lese hele saken

Hva er egentlig Industri 4.0 – og hva betyr det for din bedrift?

SMART industri tok en morgenkaffe med Odd Myklebust fra SINTEF Manufacturing for å demystifisere hva Industri 4.0 er. Hør intervjuet, les hele saken

Hvordan bidrar robotisering til å løfte norsk industri i tiden fremover?

SMART industri har tatt en prat med Annette Anfinnsen fra Robotic Innovation om hennes reise de siste åren. Hør intervjuet, se hvordan roboten funker i praksis, les hele saken.

Da er vi i gang igjen!

Annerledesåret 2020 ligger bak oss, vi er godt inne i endringsåret 2021, og vi tar fatt på veien videre. Hva trenger din bedrift for å vinne jobbene det konkurreres om? les hele saken.