Det er godt å være i gang igjen og på SMART industri i mai 2022 samles utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere over tre dager for å vise fremtidens produkter og løsninger.

Kaspo Maskin er selvfølgelig utstiller og vi tok en prat med Dag Strømmen for å høre litt hva han og Kaspo Maskin tenker ~

Kaspo Maskin Dag Strømmen

Hva er den største gleden ved å delta på messe igjen?
Å delta på messe er delt opp i mange faser.
Påmelding, planlegging, opprigg, gjennomføring, nedrigg og oppsummering. Hver fase har sine gleder og oppgaver, og på en måte blir dette et maratonløp.
Vi er alltid spent på om besøkende under selve messene blir slik som vi på forhånd håper på. Vi ønsker jo å treffe flest mulig av våre kunder på messedagene. Vi håper at slike messer, hvor våre kunder kan treffe hele bransjen på en dag eller to, er både verdt å gjennomføre og verdt å besøke.

SMART industri og messer generelt er også et fint avbrekk i hverdagen med andre arbeidsoppgaver og muligheter enn de vi utfører til daglig.

Hvordan opplevde dere SMART industri messen i 2018?
Det er var litt stor variasjon på antall besøkende. Enkelte tidspunkt på dagen var det godt besøkt men på ettermiddagen ett par av dagene var det litt rolig. Selve gjennomføring av messen gikk fint, messearrangøren hadde tilrettelagt godt både før, under og etter messen.

Traff dere eksisterende og nye kunder?
Ja det gjorde vi og det er fint å se at mange bransjefolk tar seg tid til å besøke slike messer. For fremtidige messer ønsker vi selvsagt at enda flere av våre kunder stikker innom. Det er mulig for besøkende å få mye ut av en eller to dager på en slik messe om de planlegger litt på forhånd. Et slik avbrekk i hverdagen kan også benyttes til å få påfyll både faglig, og til å få nye ideer. I tillegg treffer en mye bransjefolk.

Veien til messa – vit hva som skjer!

Ga messen dere anledning til å nettverke og å komme i kontakt med nye segmenter av industrien?
Absolutt. Selv om hovedfokuset for vår del er å vise frem egen utstilling, og det er selvsagt der vi bruker mest tid, så er det en god anledning til å utvikle både eksisterende- og nytt nettverk.

Kaspo Maskin logo

Hvilken betydning har en norsk industrimesse for dere?
Skal vi fortsette å ha industri i Norge tror vi slike messer er en god mulighet for å fremme bransjens produkter. Det er Kaspo Maskin interessert i å være med på og å bidra til å skape.

Bransjen trenger slike møteplasser som SMART industri. Så vil det i større grad være opp til kundene å bestemme om dette er noe de ønsker å delta på eller ikke. Selv om vi ser at dette er en fin mulighet til å få oversikt over bransjen er det opp til kundene om de ønsker å være en del av slik messer. Uten kundene blir slike messer lite verdt.

Kaspo Maskin på SMART industri
Arkivbilde fra SMART industri i 2018


Meld deg på vårt nyhetsbrev – så vet du hva som skjer!

Hva tenker Kaspo Maskin er de «viktigste» temaene i/for industrien i dag og i tiden fremover?
For vår del blir det fortsatt å fremme de produkter som vi har og i tillegg å se inn i fremtiden på hvilke behov som vi tror vil komme.

Vi vil også bidra til å rekruttere yngre mennesker ved å aktivt ta del i og være en lærebedrift. Pr i dag har vi 3 lærlinger og vi tror at dette vil være et viktig bidrag nå og i fremtiden.

Fremover vil vi også se på løsninger hvor kundene i større grad kan utnytte maskin og utstyr i flere timer i døgnet, slik at produksjonskostnad pr enhet blir lavere.

Neste messe er SMART industri 23. – 25. mai 2022 på Norges Varemesse i Lillestrøm