Lær mer og utvid ditt nettverk

- teknologi - kompetanse - produksjon - industrieventyr - PÅMELDING BESØKENDE

Industriens nettverksarena   –  PÅMELDING BESØKENDE

Fra 17. til 19. april samles utstyrleverandører, produsenter og produkteiere til SMART industri på Norges Varemesse. Sammen skaper vi den største og råeste nettverksarenaen industrien i Norge har opplevd. Om du og din bedrift ønsker å delta – book stand nå!

SMART industri skal vise fremtidens løsninger i praksis samt arrangere banebrytende kurs og konferanser. Det blir selvfølgelig lagt til rette for å utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer.
SMART industri har fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering. De tøffeste maskinene og løsningene innenfor prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted vises frem og demonstreres.

Vi satser på ungdommen og kommer med en rekke tilbud for dem. Via vårt samarbeid med Kongsberg VGS, Fagskolen Tinius Olsen og K-Tech, vil studenter ved disse utdanningsinstitusjonene ha regien for all ungdomsaktivitet.

Innovasjoner
Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft. I SMART industris Innovation Corner vil de besøkende kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet. Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen. Har din bedrift produkter, utstyr eller løsninger som ingen har sett før – Innovation Corner er stedet å vise det frem!

Bærekraft
Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet. I vårt Green Area kan din bedrift vise frem at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for norske industribedrifter. Her skal det vises frem hvordan man kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.

Alt på ett sted
For første gang i Norge går de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien sammen om å skape industriens viktigste arena,
SMART industri med kurs og seminarer, konferanser, årsmøter, åpne medlemsmøter, og maskin og utstyrsmesse – alt samlet på ett sted.
Hvis din bedrift skal delta på kun ett arrangement i 2018, ja da anbefaler vi  SMART industri som vil gi deg det beste utbyttet!

Den viktigste møteplassen i 2018 – PÅMELDING BESØKENDE