• Hjemmeside
  • Stand areal: 48 kvm
  • Stand nr:: B04-40
  • Område: Maskin Hall B

Teijo Norge AS har siden starten i 1981 levert produkter for et bedre arbeidsmiljø og en miljøvennlig produksjon. Vårt hovedprodukt er TEIJO industrivaskemaskiner/delevaskere og anlegg for avfetting, rengjøring og overflatebehandling av maskindeler m.m. TEIJO-maskinene er produsert i 51 år og det er levert over 15000 maskiner til kunder i over 60 land.
Maskinene er et begrep i bransjen og produseres på vår heleide fabrikk i Finland.

Utover våre egenproduserte maskiner leverer vi også andre typer og fabrikat maskiner og anlegg for å ha et bredt leveringsprogram. Herunder leverer vi FinnSonic ultralyd vaskeanlegg, smådelevaskere, samt manuelle høytrykks vaskekabinetter. Vi leverer også AABO industrielle forbehandlings- og lakkeringsanlegg pluss EMO lukkede løsemiddelbaserte vaskeanlegg som arbeider under vacuum .
Vi leverer også vaskemidler for avfetting og rengjøring, samt kjemikalier for overflatebehandling av metaller til f.eks. fosfatering og passivering.
Utover dette har vi et stort utvalg av avsugsprodukter fra PlymoVent for å fjerne sveiserøyk, støv, gass etc , samt eksosavsug for kjøretøyer.
Fra Dustcontrol har vi et stort utvalg av mobile og stasjonære høyvacuum sugesystemer som brukes ifm punktavsug, støvsuging, materialtransport m.m. I tillegg omfatter dette også mobile og stasjonære byggstøvsugere, luftrensere og væskesugere.
Vi leverer også ILB og Contracor blåserensekabinetter for sand- og glasskuleblåsing.

I 2005 flyttet vi inn i nye tidsmessige lokaler i Lier utenfor Drammen. I tillegg vi har et mindre avdelingskontor i Egersund. I tillegg til fabrikken i Nakkila i Finland har vi eget import- og salgsselskap i Karlstad i Sverige.
Ytterligere opplysninger finnes på www.teijo.no