• Hjemmeside
  • Stand areal: Plasttorg
  • Stand nr:: B01-40
  • Område: Hall B

X-22 – EN BRUKERVENNLIG OG STILFULL SKJÆRGÅRDSJEEP MED FLEKSIBLE LØSNINGER OG GODE KJØREEGENSKAPER

X-serien er en ny og innovativ modellserie fra Hydrolift for utenbordsmotorer. En serie solide, lekre og lettkjørte modeller med smarte og gjennomprøvde løsninger med mål om å skape en stilfull og enkel båt å eie.

X-22 er en brukervennlig dagsturbåt/skjærgårdsjeep med gode kjøreegenskaper. X-22 er utviklet med fokus på en behagelig og sikker opplevelse på vannet. Den har en sosial og innovativ aktersofa med bl.a. plass til integrert bordløsning. Den stilfulle styrekonsollen er oversiktlig, har gode oppbevaringsmuligheter, og har plass til stor kartplotter opp til 12”. I baugpartiet finner du en sentrert sittebenk med et stort og dypt lagringsrom. Som et utstyrsvalg kan denne også enkelt gjøres om til en smart solseng. De svingbare førerstolene gjør at man får en økt mulighet til sosialisering ved akterpartiet. Med sin store tank på 270L har denne båten også en god rekkevidde.

X-serien utvikles og produseres på en egen produksjonslinje på Hydrolifts båtverft i Fredrikstad.

NORGES KOMPLETTE BÅTVERFT
Hydrolift AS er en anerkjent norsk båtprodusent og en del av Eker Group – som eies og administreres av den prisbelønte industridesigneren og gründeren Bård Eker.
I dag leverer Hydrolift AS stilfulle fritidsbåter fra 22 til 33 fot i tillegg til avanserte hurtiggående modeller for det profesjonelle markedet – alle med høy grad av tilpasning til krevende kunder med høye forventninger.
Hydrolift AS utvikler, designer og produserer alle sine modeller i moderne produksjonslokaler i Fredrikstad.