• Hjemmeside
  • Stand areal: 12 kvm
  • Stand nr:: B05-18
  • Område: Sveis Hall B

12 kvm

TEKNOLOGISK LEDELSE I SVEISETEKNOLOGI
Din suksess er vårt motiv: som ledende i sveiseteknologi globalt, er Fronius en trygg partner for talløse velkjente kunder i alle industrier. Vi jobber tett på deg for å utvikle individuelle løsninger skreddersydd for dine behov, der vi trekker på våre tiår med erfaring, omfattende ekspertise og nøyaktige kunnskap om deres prosesser.

DEN PERFEKTE LYSBUE
Fra bilindustri til mekanisk prosjektering, fra robotikk til offshore: våre kunders krav til våre sveisesystemer er like varierte som kundene er selv. Men likevel, de har et samlet mål: optimale sveiseresultater og en effektiv sveiseprosess for kostnadseffektiv produksjon. For å møte sine krav, setter et økende antall brukere sin lit til Fronius. Detter er på grunn av at vi utstyrer dem med høykvalitetsprodukter og systemløsninger som gjør dem godt utstyrt i dag og i fremtiden

NÆR KUNDEN
Like mye som vår nyskapende teknologi og individuelle løsninger, er det nærheten til kundene som får Fronius til å skille seg ut fra mengden. Med over 1000 salgspartnere verden rundt, er vi alltid der kundene våre har behov for oss. Vi arbeider utrettelig hver dag med å nå vårt mål: din suksess. Våre fornøyde kunder fra alle sektorer er levende bevis på det.

EN HISTORIE OM NYSKAPNING
Våre nyskapende sveiseteknologiske løsninger er resultatet av flere tiår med erfaring og tradisjon. Navnet Fronius har vært sett som synonymt med intens forskning, revolusjonære teknologier og usedvanlig kvalitet i produkter siden 1945.